Get Up to 40% OFF New Furniture Deals * Limited time only.

CUM AM APĂRUT

Când spui “Rădulescu”, spui mobilă de calitate, realizată din pal melaminat și cu tapițerie încă din anul 1996. Pe atunci, începeam activitatea la Lugoj cu doar patru angajați. Am debutat timid, cu o mână de clienți și o idee, aceea de a produce la Lugoj cea mai calitativă mobilă din câte există. Am început să ne dezvoltăm, să creștem și să achiziționăm echipamente cu care să mărim capacitatea de producție.

Lugojenii au răspuns pozitiv inițiativei noastre. În doar 7 ani, adică până în 2003, am ajuns la capacitatea maximă de lucru și angajați din istoria fabricii noastre. În următorul an, 2004, am decis să deschidem un magazin al nostru de desfacere, unde să prezentăm produsele Rădulescu pentru clienții noștri tot mai mulți. În același an ne-am dezvoltat și sediul central, realizând o clădire cu întrebuințări multiple, toate pentru a îmbunătăți și mări capacitatea de lucru.

CINE SUNTEM

Printre lugojeni, nu mai avem nevoie de nicio prezentare. Mobilă Rădulescu este o companie matură, cu istorie de peste 25 de ani în producția de mobilier la Lugoj și în zona de vest a țării. Ne-am dezvoltat încet, dar sistematic, pe toate planurile, iar acum putem acomoda orice nevoi. Compania noastră este membră a A.P.M.R. și C.C.I.A.T., fiind totodată proprietară a sistemului de management SR EN ISO 9000:2001, pe care l-am obținut în 2007.

Mobilierul oferit de compania noastră este atât cel de serie, prin modelele pe care le puteți găsi la noi pe site, cât și la comandă, în funcție de nevoi. Indiferent de ce îți dorești, avem capacitatea de a produce mobilier personalizat pentru orice casă, spațiu de birouri, sau orice altă încăpere. Odată ce am înțeles nevoile tale, îți vom livra un produs calitativ de fiecare dată.